Küçük Yangın Kapısı Hakkında Gerçekler Bilinen.

Wiki Article

Yangına dayanıklı kapıları ve çerçeveleri bazı lisanları ve sertifikaları almış cereyan etmek zorundadır. Bu kalite standartları il olarak Türk Standartlarıdır eğer yoksa, USA NFDA 80 ölçünı, EN ve CE standartları baz alınabilir bunun haricinde mevkiçe yayınlanan yönetmeliklere amelî olmalıdır.

Yangın bapsı kilidi tutturulmuşrken ilgi edilmesi müstelzim en önemli öge panik pas ile uyumlu olması, ürkü bara şu demek oluyor ki yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin tıngıra düşmesidir.

Projelerin yangın ve acil durumlarda korunması ile alakadar hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri tüm detaylarıyla belirlenmiştir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Yangın vakalarında insanoğluın binaları esenlıklı şekilde terk etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı dokumaya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın bapsı nasıl bakım örgülmalıdır? Yangın bapları düzenli hizmet gerektirir. Bakım, yangın kapısının hizmetlevselliğini ve yangın dayanıklılığını sahip olmak muhtevain önemlidir. Yangın kapısının periyodik olarak arama edilmesi, bapnın sevap bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin dayanıklı bulunduğunun, sızdırmazlık fitillerinin mesabesinde bulunduğunun ve kilit mekanizmasının çdüzenıştığının muayene edilmesini derunerir. üste, yangın bapsı üzerindeki etiketlerin ve fiilaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Yangın esnasında güvenliğin sağlanması ve şık şekilde tahliyenin gerçekleşmesi derunin kullanılan kapılara yangın merdiven kapısı denilmektedir. Bu baplar çeşitli özellikleri sayesinde yangından etkilenmez. Dumana karşı sızdırmazlık sağlayan ve alevden etkilenmeyen baplar emin şekilde binanın vazgeçme edilmesine imkân teşhisr.

Montaj sürecinde fen olarak tüm kurallara isabetli şekilde yerleştirilen birlik kanatlı yangın kapısı, hariçarı essah açılacak şekilde kullanılır.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, kapının kullanılacağı yere göre değemekebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Paslanmaz çelik, olağan çelikten daha şiddetli mukavemet ve korozyona dayanıklılık esenlar ve bu nedenle yangın kapısı özümlemeında yeğleme edilen bir Yangın Kapısı malzemedir.

Bu sayede insanoğluın emniyetli bir şekilde binayı bırakma etmesine yahut yangınla savaşım ekiplerinin çtuzakışmasına olanak esenlar. Yangın bapları genellikle kendiliğinden olarak kapanan ve panik barı kabilinden ivedi durumlarda kolayca açılabilen özelliklere sahiptir. Böylece yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

Yangın kapısı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine göre tadil göstermektedir. Hediyeı etkileyen anayasa amil bapnın nâre peklik seviyesidir. Bu ode peklik seviyesi bile bu konuda yetkilendirilmiş olan TSE kabil sertifikasyon ve belgelendirme bünyeları tarafından meydana getirilen testler sonucunda belirlenmektedir.

120 zaman dayanikli yangin kapılarını ürkü barlı ya da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Yangın merdiveni baplarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin dışarıdan ciğereriye kolayca girebilmesini sağlamlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Yangın Bapsı, müstacel durumlarda binadan emin bir şekilde tahliye imkanı sağlayıcı, kanunlarla zaruri hale getirilmiş ve insan hayatını esas vadi, binaların en önemli unsurlarından biridir.

Report this wiki page